fbpx

CYPEPLUMBING Solar Systems

Program de proiectare si analiza a instalatiilor de panouri solare

CYPE Plumbing Solar Systems permite proiectarea instalatiilor de tip panouri solare. Software-ul a fost conceput pentru ca utilizatorii sa lucreze intr-un spatiu de lucru 2D, cu posibilitatea de a vizualiza in 3D instalatia care a fost introdusa, in timp real. Proiectarea sistemului poate fi realizata pe sabloane 2D din modelul BIM folosind fisiere IFC sau fisiere sau imagini DXF-DWG, DWF (.jpeg, .jpg, .bmp, .wmf), care pot fi adaugate in program.

Utilizatorii pot lucra, pe layere, pe diferite retele:
-Retea de alimentare cu apa
-Retea de retur cu apa
-Retea auxiliara de alimentare cu apa
-Retea de retur auxiliara de apa


Importul modelului BIM se realizeaza folosind fisiere in format IFC care au fost generate de programe CAD / BIM, cum ar fi IFC Builder. Programul importa nivelele de constructie, pozitiile din vizualizarea tridimensională a accesoriilor incluse in fisierele IFC. Exportati informatii despre fisiere IFC CYPEPLUMBING Solar Systems exporta un fișier IFC cu pozitia tevilor in modelul tridimensional, astfel încât celelalte programe ale fluxului de lucru sa le poata vizualiza. In acest fel, modelul BIM este actualizat si fluxul de lucru Open BIM este consolidat.
De fiecare data cand exista o modificare a modelului BIM, programul poate incorpora modificarile din proiect, astfel incat utilizatorii sa poata lucra in paralel cu alti specialisti din alte discipline.