fbpx

Servicii

Servicii de proiectare in constructii

Oferim servicii de proiectare, folosind suita CYPE, pentru structuri din beton armat, metal, mixte si lemn. Timpul redus de proiectare si consumul optim sunt o parte din avantajele acestor servicii. Pentru mai multe informatii si detalii despre serviciile de proiectare, va rugam sa ne contactati.  

Proiecte realizate cu programele de proiectare CYPE:

Structuri din beton armat (CYPECAD)

Proiectarea structurilor din beton armat si din zidarie portanta utilizand programele CYPE. Printre avantaje se numara timpul redus de proiectare si obtinerea cantitatilor optime de materiale.

Structuri mixte. (CYPECAD si CYPE 3D)

Proiectarea structurilor mixte din beton armat, metal sau lemn utilizand programele CYPE. Printre avantaje se numara timpul redus de proiectare, obtinerea cantitatilor optime de materiale si realizarea detaliilor de imbinari.

Structuri din lemn (CYPE 3D)

Proiectarea structurilor din lemn utilizand programele CYPE. Putem aborda orice tip de structura din lemn, iar ca avantaje oferim posibilitatea de folosire a elementelor din glulam, obtinerea cantitatilor optime de material.

Structuri metalice (CYPE 3D)

Proiectarea structurilor metalice utilizand programele CYPE. Printre cele mai uzuale structuri metalice sunt halele industriale pe care le proiectam intr-un timp foarte scurt, realizand detaliile de imbinari si eficientizand consumul de material.