Top 5 beneficii ale utilizarii CYPE 3D

0
2549
Cype3D proiectare hale industriale

TOP 5 beneficii in utilizarea CYPE 3D

1.  Analiza fara limita de elemente si noduri

Unul dintre cele mai mari beneficii ale programului este faptul că ofera posibilitatea de modelare a nodurilor și barelor nelimitate, permitandu-va sa va bucurati si sa utilizati o putere de calcul mai mare. Permite utilizarea mai multor nuclee eficientizand astfel timpul si capacitatea de analiza.

2.  Productivitate ridicata

CYPE 3D permite calculul, dimensionarea si detalierea unei varietati de elemente: elemente de tip bara din otel, beton, lemn sau aluminiu precum si a fundatiilor izolate. Programul are si functia de optimizare a consumului pentru elemente din otel, lemn sau aluminiu. Productivitatea consta in sincronizarea partii de calcul cu partea de generare a planselor de executie. Pe partea de metal, programul calculeaza si genereaza detalii de executie pentru imbinari sudate sau cu suruburi care se pot exporta in format “.dwg”.

3.  Versatilitate. Integrarea cu CYPECAD si CYPE Connect.

Un avantaj important il reprezinta posibilitatea de a importa structura realizata in CYPE 3D in CYPECAD, astfel cele 2 programe pot lucra impreuna, oferind astfel o experienta completa in lucrul proiectelor complexe mixte otel – beton sau lemn – beton, de exemplu: structuri din beton armat care fie au o sarpanta metalica sau din lemn, fie vorbim despre o pergola atasata unei structuri din zidarie. De asemenea structura realizata in CYPE 3D se poate exporta in CYPE Connect impreuna cu eforturile de calcul din analiza structurii. Astfel se pot modela si verifica imbinari complexe pentru elemente metalice si din lemn crescand productivitatea acestor proiecte. Se pot detalia aceste imbinari si se pot salva in format “.dwg”.

4.  Planse de executie detaliate 

Puteti exporta in format dwg/dxf la scara dorita. Plansele se pot printa si din CYPE 3D. Plansele se pot pregati in conformitate cu rezultatele pe care doriti sa le obtineti in urma analizei si dimensionarii tuturor elementelor si reflecta in detaliu alegerile si optimizarile pe care doriti sa le faceti proiectului. Aici vorbim de asemenea de posibilitatea de a exporta in format dwg detaliile de imbinari la nivel de executie, dintr-o biblioteca generoasa de tipuri de imbinari pe care CYPE 3D le poate rezolva. Fiecarei imbinari ii este atasat calculul detaliat conform Eurocode 3 astfel incat fiecare articol din normativ poate fi verificat.

5.  Rapoarte si extrase detaliate

Puteti sa obtineti rapoarte si extrase detaliate. De asemenea puteti exporta in formate editabile (docx, pdf) breviarele de calcul, astfel incat sa le integrati in modul dumneavoastra de lucru. 

Mai multe informatii gasiti pe www.cype.ro si pe www.cype.com