Top 5 beneficii ale programului de calcul structural si detaliere CYPECAD

0
157

Va prezentam in continuare top 5 beneficii ale programului de calcul structural si detaliere  CYPECAD

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=xXwDYZvjsf8[/embedyt]

1.  Proiectare integrata BIM (calcul, dimensionare si detaliere structurala)

In procesul de proiectare, se parcurg mai multe etape incepand de la predimensionare, calcul static si dinamic pana la detalierea si pregatirea planselor finale. Cu solutia software CYPE castigati timp putand sa urmariti intregul proces intr-un singur program CAD. Puteti sa va introduceti structura automat prin formatul IFC. Puteti lucra colaborativ pe cloud pe acelasi model, avand posibilitatea sa actualizati proiectul in lucru. (cu ajutorul tehnologiei Open BIM)

2.  Posibilitate de armare automata si de editare a tuturor elementelor calculate

Exista o serie de optiuni prin care ne putem configura modul de armare, incepand de la considerente seismice, pana la tabele de armatura unde ne putem alege ordinea diametrelor pentru toate elementele principale de rezistenta: stalpi, grinzi, placi, scari, fundatii etc. CYPECAD permite blocarea unor elemente la care s-a modificat armarea precum si copierea armaturii dintr-un element in altul. (de exemplu la grinzi sau stalpi)

3.  Calculul, dimensionarea si detalierea fundatiilor intr-o singura solutie

Posibilitatea de a calcula fundatiile si de a le dimensiona pentru fundatii de suprafata sau fundatii izolate reprezinta un avantaj in realizarea proiectelor. Exista si posibilitatea de calcul si detaliere a fundatiilor pe piloti, a radierelor.

4.  Planse de executie detaliate 

Puteti exporta in format dwg,dxf la scara dorita planurile, plansele de armare stalpi, grinzi, placi, scari, fundatii impreuna cu extrasele introduse automat pe planse. Plansele se pot printa si din CYPECAD. Aveti acces la o biblioteca cu detalii pe care le puteti utiliza mai departe in proiectele dumneavoastra.

5.  Rapoarte si Extrase detaliate

Puteti sa obtineti rapoarte si extrase detaliate. Spre exemplu puteti obtine cantitatile de materiale pe fiecare etaj, inclusiv cofrajul. Rapoartele includ rezultatele seismice, verificarile elementelor principale de rezistenta, diagrame. Toate aceste rezultate se pot exporta in format pdf sau doc. Se pot de asemenea copia si include in breviarele de calcul finale.

Mai multe informatii gasiti pe www.cype.ro si pe www.cype.com