fbpx

CYPELEC CORE

Calculeaza instalatia electrica de joasa tensiune

CYPELEC Core este o aplicatie gratuita pentru calculul instalatiilor electrice de joasa tensiune care incorporeaza motorul de calcul CYPELEC REBT. CYPELEC Core permite utilizatorilor sa deseneze diagrame cu o singura linie a instalatiei si sa configureze caracteristicile elementelor de compunere. Verificarile de calcul efectuate in aplicatie se bazeaza pe specificatiile din reglementarile internationale IEC.

In CYPELEC Core urmatoarele instalatii pot fi amplasate in instalatia electrica:
- Transformator LV / LV
Exista posibilitatea de a introduce un transformator de-a lungul instalatiei pentru a creste sau reduce tensiunea nominala. Asa se intampla in cazul utilizarii unui transformator pentru instalatii alimentate de tensiune extra-joasa de siguranta (SELV).
- Banca condensatoare
Factorul de putere in orice parte a instalatiei poate fi imbunatatit prin adaugarea unei baterii de condensatori. Poate fi instalat fie individual (receptor), fie colectiv (un grup de circuite).
- Motor
CYPELEC Core verifica curentul de pornire al motorului si permite utilizarea starterelor pentru a reduce curentul de pornire si, in acest fel, limiteaza impactul acestuia asupra instalatiei. De asemenea, ia in considerare contributia motoarelor asincrone la curentii de scurtcircuit.