fbpx

StruBIM Steel

StruBIM Steel – Creeaza un model de detaliere BIM precis pentru structuri metalice

Desi suntem foarte mandri de noul nostru program „StruBIM Steel”, credem ca mai trebuie sa incorporam unele caracteristici, precum si sa imbogatim biblioteca de imbinari predefinite, pentru a-si satisface pe deplin utilizatorii. Credem ca permiterea utilizatorilor sa utilizeze programul in fazele sale incipiente de dezvoltare ne va permite sa intelegem mai bine nevoile lor. Din acest motiv am publicat aceasta versiune de lansare.

StruBIM Steel (Free Launch Edition) este o versiune gratuita, fara date de expirare si fara limitari. Poate fi folosit profesional si nu va disparea atunci cand versiunea comerciala a programului va fi lansata. In acel moment, utilizatorii pot alege sa achizitioneze versiunea comerciala, ceea ce le va permite sa continue sa lucreze la proiecte create cu versiunea de lansare sau sa continue să lucreze gratuit cu versiunea de lansare. Noile caracteristici care sunt incorporate in program dupa publicarea versiunii comerciale nu vor fi incorporate in versiunea de lansare, dar pot fi folosite in continuare gratuit.

Apreciem interesul manifestat fata de acest program si increderea acordata companiei noastre.

Notiuni de baza despre programul StruBIM Steel

StruBIM Steel este un program integrat in fluxul de lucru Open BIM prin intermediul platformei BIMserver.center. Acest program importa sectiunile de otel din IFC-urile proiectului BIM, selectate de utilizator. Pe langa faptul ca ofera posibilitatea de a importa sectiunile din structurile definite anterior, programul include instrumentele necesare definirii unei structuri cu usurinta.

In timpul importului, programul detecteaza diferitele tipuri de sectiuni definite in IFC si ofera optiunea de a le importa sau nu, facand clic pe celula din coloana „Import”. Coloana „Library” indica daca sectiunea este definita in biblioteca de sectiuni. Daca sectiunea este definită parametric in IFC, programul o va importa chiar daca acel tip de sectiune nu este in biblioteca.