fbpx

CYPELEC Distribution

Program pentru circuitele 3D din proiectele de instalatii electrice

CYPELEC Distribution este un program cu ajutorul caruia utilizatorii pot obtine introducerea 3D de circuite și sarcini pentru proiecte de instalatii electrice. Daca utilizatorii se conecteaza la un proiect existent care include un model cu geometria cladirii (generat de programele CAD / BIM precum IFC Builder, Allplan, Archicad sau Revit), Cypelec Distribution va importa acea geometrie. Dupa conectarea si importarea modelelor selectate din proiectul BIM, programul permite utilizatorilor sa editeze elementele importate si sa introduca noi panouri si sarcini electrice. Se pot introduce tablouri si tablouri secundare, iar sarcinile introduse pot fi pentru iluminat, de urgenta, prize de uz general, sau sarcini generice. Pentru fiecare dintre sarcini, utilizatorii pot introduce puterea sa aparenta sau activa, precum si factorul de putere.
Import
- Toate modelele 3D
Cypelec Distribution arata vizualizarea 3D a tuturor modelelor importate in timpul conectarii sau actualizarii proiectului BIM.
- Model arhitectural
Pe langa afisarea vizualizarii 3D, CYPELEC Distribution obtine distributia planului curent si geometria interioara si exterioara pe care o prezinta in planurile 2D ale fiecarui etaj.
- Modelul de dispunere a mecanismelor electrice CYPELEC Distribution poate importa modelul care contine structura mecanismelor electrice. Acest model poate fi generat de programe precum CYPELEC Electrical Mechanism.
Export
Exporta un fisier IFC care conține:
- Model 3D de distributie electrica (GLTF)
- Tabel cu rezultate (PDF)
- Desene de distributie electrica (DXF)
- Date de distributie electrica
- Informatii despre distributia efectuata pentru a fi interpretate de programe pentru calcularea diagramelor cu o singura linie a instalatiilor electrice (cum ar fi CYPELEC Core)